На зелена територия стартираха европейските борси днес като покачването продължи в хода

...
На зелена територия стартираха европейските борси днес като покачването продължи в хода
Коментари Харесай

Европейските борси не последваха спада на Уолстрийт

На зелена територия стартираха европейските борси днес като покачването продължи в хода на търговията, защото облагите в бранша на недвижимите парцели компенсират паниките по отношение на забавянето на икономиката в Съединени американски щати, провокирани от слабите данни. За положителното показване през днешния ден спомогнаха и растежи на акциите на рудодобивни предприятия, енергийни сдружения, както и компании от бизнеса с туризъм и пътувания, където идната дълга отмора за Великден демонстрира подтик в бранша

Паневропейският показател STOXX 600 (.STOXX) се увеличи с 0,5%, което е трето следващо седмично покачване. Акциите на недвижимите парцели (.SX86P) водеха облагите, покачвайки се с 1,5%, до момента в който акциите на стоките за персонално прилагане и семейството (.SXKP) изгубиха 0,2%.

След мощен старт при започване на годината, европейските акции останават под напън от продажбите от предишния месец, защото неотдавнашните банкови разтърсвания резервираха рисковите настройки нежни, на фона на разпосочните сигнали от смесени стопански данни и продължаващите опасения за задаваща се криза.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР